Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Κοπή Αγιοβασιλιάτικης Πίτας του Πνευματικού Κέντρου "Πανηγυρόσπιτο" Οίας της Σαντορίνης την Κυριακή 15.1.2017

Από το Πνευματικό Κέντρο Πανηγυρόσπιτο Οίας,  έχουμε την πιο κάτω ανακοίνωση, αναφορικά με την κοπή της Αγιοβασιλιάτικης πίτας της ενορίας ως ακολούθως:
   Σας προσκαλούμε στην ετήσια κοπή της Αγιοβασιλιάτικης πίτας της Ενορίας μας που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Γεωργίου ΟίαςΠανηγυρόσπιτο” την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 6:00μ.μ.
Θα ακολουθήσει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά μουσικό πρόγραμμα με ζωντανή παραδοσιακή και νησιώτικη μουσική, φαγητό και κρασί.

Βιολί: Γιώργος Σουσούνης
Λαούτο-Κιθάρα: Κώστας Σουσούνης
Σαντούρι: Στέλλα Βαλάση
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

    Αναφορικά για την όλη δράση του Πνευματικού Κέντρου της Οίας, θέλουμε να τονίζουμε ότι είναι αρκετά πλούσια και μεγάλη, αλλά και την διαχρονική μεθοδικότητά του στο πλευρό της νεολαίας, προάγοντας την παράδοση και τον πολιτισμό μας!  
Τα θερμά μας συγχαρητήρια στους συντελεστές του Πνευματικού Κέντρου. 


  


Κλικ εδώ. Συμμετοχή πολυάριθμης χορωδίας της ενοριακής περιοχής της Οίας, στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων Γυμνασίου Μεσαριάς Θήρας στις 18.12.2016





Κλικ εδώ, για να δείτε περισσότερους εορτασμούς από την  περιοχή της Οίας της Σαντορίνης!

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.