Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Άρωμα Χριστουγέννων από την Δημοτική Μπάντα Δήμου Θήρας στο Νοσοκομείο, Αεροδρόμειο & το Χριστουγεννιάτικο Χωριό 18.12.2016

Σε λίγες μέρες πλησιάσουμε την Γέννηση του Θεανθρώπου και λίγο πολύ όλοι μας, βιώνουμε το εορταστικό κλίμα των επικείμενων ημερών.
Όμως η Δημοτική Μπάντα του Δήμου Θήρας, όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος θέλησε να δώσει το δικό της παρόν, με το δικό της τρόπο.
Έτσι λοιπόν σκόρπισε σε διάσπαρτα σημεία του νησιού τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες. 
Την πρώτη μέρα 17 Δεκεμβρίου έστειλε ένα μήνυμα
χαράς και ελπίδα στους συνανθρώπους που βρίσκονται στο Γηροκομείο της Σαντορίνης, ενώ
μετέπειτα παραβρέθηκε στο  Χριστουγεννιάτικο χωριό που διαμόρφωσε για τις μέρες αυτές ο Δήμος Θήρας.
Την επομένη μέρα και μετά τον εκκλησιασμό ξεκίνησε τις χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις από το νεότευκτο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, για να μεταφέρει χαρά και ελπίδα στον πονεμένο συνάνθρωπό μας, αλλά και στο ακούραστο προσωπικό της υγείας για τις υπέρ-πολύτιμες υπηρεσίες του.
Σειρά είχε το Αεροπορικό Απόσπασμα δηλαδή η Πολεμική μας Αεροπορία, αποδίδοντας ανάλογες μελωδίες στις Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδας.

Αμέσως πήγαν στην Αεροδρόμιο του νησιού, όπου επανήλθαν σε ανάλογο χρόνο κατά την διάρκεια της αναχωρήσεως και αφίξεως των επιβατών του αεροσκάφους.
Στον ενδιάμεσο χρόνο πήγαν στο χριστουγεννιάτικο χωριό, δίνοντας για μια ακόμη φορά το παρόν της μέσα σε πλήθους παιδιών, που ήλθαν να το επισκεφθούν αλλά και να το απολαύσουν.
Στον ενδιάμεσο χρόνο της παραμονής της Φιλαρμονικής του Δήμου Θήρας, ο Δήμαρχος Θήρας κ. Νικόλαος - Αναστάσιος Ζώρζος έδωσε το ανάλογο μήνυμα των εορταστικών εκδηλώσεων, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Θήρας κ. Κανακάρης, καθώς και ο Πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ κ. Τζούρος.
Με την περιοδεία τους αυτή έκλεισαν το κύκλο των προγραμματισμένων εκδηλώσεών τους σκορπίζοντας σε ποικίλα σημεία του νησιού το άρωμα των Χριστουγέννων!
Για μια φορά ακόμη τους ευχαριστούμε θερμά για τα όσα προσέφεραν και ευχόμαστε από καρδιάς Χρόνια Πολλά - Καλά Χριστούγεννα, Καλές Γιορτές και η Νέα Χρονιά να χαρίζει σ΄ όλους μας Υγεία & Χαρά!!! 
Δείτε το βίντεο!!!



Πηγή: Αρμενιστής
  Στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας
Αεροπορικό Απόσπασμα (Πολεμική Αεροπορία)
Αεροδρόμιο Σαντορίνης
Χριστουγεννιάτικο Χωριό στη πλατεία του ΚΤΕΛ Θήρας
Στο Αεροδρόμιο Σαντορίνης
 Πηγή: Αρμενιστής

 

 

 

 

 Κλικ εδώ. Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Συλλόγου Γονέων Γυμνασίου Μεσαριάς Θήρας 18.12.2016

 

 

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες από Δημοτική Μπάντα Δήμου Θήρας στο Γηροκομείο & το Χριστουγεννιάτικο Χωριό 17.12.2016 

 

 

 

 

 

Κλικ εδώ. Ξεκίνησε ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός στη περιοχή του Καμαριού της Σαντορίνης!!!


 

 

 

 

Κλικ εδώ. Χριστουγεννιάτικες εικόνες από την Τζούλια στο Καμάρι της Σαντορίνης 6.12.2014 

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.