Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Προσκύνημα στην Πάτμο και στο Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στις 28 Οκτωβρίου 2016

Το Γραφείο Νεότητας σε συνεργασία με την Blue Star Ferries διοργανώνει ημερήσια προσκυνηματική εκδρομή στην Ιερά νήσο Πάτμο
στις 28 Οκτωβρίου. 

Η μετάβαση μας θα γίνει την Παρασκευή στις 00:30
π.μ. (τα ξημερώματα προς Παρασκευή) με απευθείας πλοίο από την Σαντορίνη στην Πάτμο, και επιστροφή αργά την νύχτα της ίδιας ημέρας με τον ίδιο τρόπο.

Το προσκύνημα περιλαμβάνει Όρθρο και Θεία Λειτουργία στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννου του

Θεολόγου όπου φυλάσσεται και το ιερό  λείψανο του Αγίου Χριστοδούλου, ιδρυτή της Ιεράς Μονής ξενάγηση στα μοναστήρια και στα αξιοθέατα του νησιού με ξεναγό και πούλμαν εσπερινό στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκαλύψεως .
Η τιμή της συμμετοχής είναι 100 ευρώ και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2286023440 στο παιδικό σταθμό  «Η Γλυκογαλούσα» στον Καρτεράδο από 13:00-16:00 καθημερινές.
Η συμμετοχή  θα πρέπει να έχει δηλωθεί εγκαίρως.

Εκ του γραφείου νεότητας

  




Κλικ εδώ. Προσκύνημα στην Ι.Μ της Πάτμου





Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.