Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Χειροτονία Ιερέως και Διακόνου στον Ι.Ν. Ευαγγελισμού του Εμπορείου, της Μητροπόλεως Θήρας 17.12.2015

Την  ημέρα του εορτασμού του Αγίου Διονυσίου του Ζακύνθου, την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015, ήταν ιδιαιτέρως χαρμόσυνη ημέρα για τον Ιερό Ενοριακό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου  Εμπορείου, της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θήρας κ.κ Επιφάνιος ιερούργησε το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας και τέλεσε την εις Πρεσβύτερον χειροτονία του π. Κυριακού Καραμολέγκου, Διάκονος
της Μητροπόλεώς μας, επί 4 συναπτά έτη και μερικούς μήνες, καθώς και την σε Διάκονο χειροτονία του Μοναχού Αγαθαγγέλου.
Μέσα σε κλίμα θρησκευτικής κατάνυξης και συγκίνησης, αλλά και με συμμετοχή κλήρου και πλήθος λαού έγιναν οι αναφερόμενες χειροτονίες, και με την στήριξη των οικογενειών τους, έλαβαν τη χάρη του Αγίου Πνεύματος.
Έτσι λοιπόν οι χειροτονίες των, έγιναν μέσα σε συγκινητικό και πανηγυρικό κλίμα με πλήθος πιστών που είχαν κατακλύσει τον ναό, να φωνάζει ΑΞΙΟΣ! 
Συμβουλευτικές και πολύτιμες, αλλά και με περίσσια αγάπη ήταν οι πατρικές συμβουλές του Σεβασμιωτάτου προς τους νεοχειροτονιμένους, να μην περιπέσουν κυρίως στους πειρασμούς της υπερηφάνειας αλλά και σε άλλους πειρασμούς, όπως μπορείτε να ακούσετε και να δείτε στο πιο κάτω βίντεο.
Εμείς ευχόμαστε ολόψυχα να είναι πάντα Άξιοι στον Αμπελώνα του Κυρίου!
Δείτε το βίντεο!!!


Κλικ εδώ, για να δείτε περισσότερους εορτασμούς από την Περίσα της ευρύτερης περιοχής του Εμπορείου της Σαντορίνης!

Πηγή: Αρμενιστής

Πηγή: Αρμενιστής

Κλικ εδώ, για να δείτε περισσότερους εορτασμούς από την Περίσα της ευρύτερης περιοχής του Εμπορείου της Σαντορίνης!

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.