Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Ομιλία από τον π. Αδαμάντιο Αυγουστίδη στους Κατηχητές, και Αγιασμός για την νέα κατηχητική χρονιά 2014 - 2015 της Ι.Μ. Θήρας

Την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας διοργάνωσε στη Χριστιανική Εστία των Φηρών Θήρας την έναρξη της νέας κατηχητικής χρονιάς 2014 - 2015, όπου έγινε ο Αγιασμός από τον Μητροπολίτη Θήρας Αμοργού & Νήσων κ.κ Επιφάνιο, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε η εμπεριστατωμένη ομιλία  από τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Αδαμάντιο Αυγουστίδη, Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο
της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, καθηγητή της Θεολογικής σχολής Αθηνών και ψυχίατρο με θέμα: 
Κατηχώντας αναπτυσσόμενες προσωπικότητες: Προκλήσεις και δυνατότητες.  
Στη συνέχεια έγινε ο απολογισμός της προηγούμενης κατηχητικής χρονιάς.
Σημαντική και ουσιαστική ήταν η ομιλία του π. Αδαμαντίου Αυγουστίδη ο οποίος επισήμανε με διάφορους και παραστατικούς τρόπους την ιδέα της κατηχήσεως, βοηθώντας παράλληλα τους παρευρισκόμενους κατηχητές, στην ομαλή προσέγγιση των κατηχουμένων.
 Στο τέλος έγιναν ανάλογες τοποθετήσεις από τους κατηχητές όπως μπορείτε να δείτε στο ακόλουθο βίντεο
της ιστοσελίδας μας, όπως: τον Αγιασμό της νέας κατηχητικής χρονιάς, την μεστή ομιλία του π. Αυγουστίδη, και τις διάφορες τοποθετήσεις των παρευρισκομένων.
Δείτε το βίντεο!

 

 

Κλικ εδώ. Ομιλία Μητροπολίτου Λεμεσού κ.κ. Αθανασίου στους κατηχητές της Μητροπόλεως Θήρας 5.10.2013

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη



Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.