Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Γιορτή Νεότητας Διενοριακών Κατηχητικών Συντροφιών Μητροπόλεως Θήρας 11.5.2014

Φθάσαμε στο τέλος των διενοριακών κατηχητικών συντροφιών της περιόδου 2013 - 2014 και το αρμόδιο Γραφείο Νεότητας της Μητροπόλεως διοργάνωσε μια ξεχωριστή εορταστική εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 στο Γήπεδο Καμαριού της Σαντορίνης, με απόλυτη επιτυχία.
Μεταξύ των άλλων το εορταστικό πρόγραμμα περιελάμβανε:
Αγώνα ισορροποίας νηπίων από μικρά κουτάκια, αγώνα
λουκουμιού, τσουβαλοδρομίας, σκάσιμο μπαλονιών, απλώματος ετικετών - λέξεων, γέμισμα μπουκαλιών από νερό, αναζήτηση των παπουτσιών τους από τον ανάμικτο σωρό απ΄ αυτά, ποιήματα, σκετς, παρέλαση των κατηχητικών συντροφιών των ενοριών, τραγούδια, κ.λ.π.
Η καλοκαιρινή τους εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!  
Στόχος των παιδιών δεν ήταν μόνο να παρουσιάσουν το εορταστικό τους πρόγραμμα, αλλά πολύ δε περισσότερο να χαρίσουν στιγμές αγάπης, ζεστασιάς και θαλπωρής σε όλους τους παρευρισκόμενους.
Αξίζει να σημειωθεί πως η συμμετοχή των παιδιών και του κοινού ήταν αρκετά μεγάλη, και η όλη οργάνωση  των συμμετεχόντων ήταν καλά μελετημένη και επιτυχημένη. 
Στη σημερινή εκδήλωση και μετά το πέρα του Εσπερινού του Αγίου Επιφανίου που βρίσκεται στην άλλη άκρη του νησιού της Σαντορίνης (στο Ακρωτήρι), παραβρέθηκαν: ο Μητροπολίτης Θήρας κ.κ Επιφάνιος και ο Μητροπολίτης Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιος, οι οποίοι αναφέρθηκαν εν συντομία και εποικοδομητικά στη νεολαία μας.
Παράλληλα θα πρέπει να ευχαριστήσουμε το Γραφείο Νεότητας της Μητροπόλεώς μας, τους κατηχητές, και όσους συνέβαλλαν για την γιορτούλα αυτή, καθώς επίσης και τα παιδιά μας, όπου για αυτά γίνεται ο λόγος αυτός, και τους ευχόμαστε ένα ωραίο και όμορφο καλοκαίρι!
Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε ανάλογες εικόνες των αναφερόμενων εορταστικών εκδηλώσεων μέσα από το αρχείο της ιστοσελίδα μας.
 Δείτε το βίντεο!


Πηγή: Αρμενιστής

 Κλικ εδώ. Κατηχητικές Διενοριακές Αθλητικές Εκδηλώσεις από τη Νεότητα της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας Αμοργού και Νήσων, στι Γήπεδο του Καμαριού 25 Μαΐου 2013

 

 

Κλικ εδώ. Εορτασμός Αγίου Επιφανίου στο Ακρωτήρι της Σαντορίνης 12.5.2014


 

 

 

Πηγή: Αρμενιστής

Πηγή: Αρμενιστής

Κλικ στις ιστοσελίδες μας: Αρμενιστής, Εμείς και η Κοινωνία μας, Γιάννης Αργυρός Σαντορίνη

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.