Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Ο Μητροπολίτης Νικοπόλεως εγκαινίασε καλλιτεχνική έκθεση μαθητών δημοτικού

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έμειναν όσοι παραβρέθηκαν χθες το απόγευμα στην έκθεση του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου των μαθητών του 4ου Δημοτικού σχολείου Πρέβεζας, στην Θεοφάνειο.
Ο χώρος γέμισε με έργα των μαθητών που παρακολούθησαν το καλλιτεχνικό εργαστήριο στο σχολείο κατά την διάρκεια της χρονιάς που πέρασε.
Οι μαθητές αξιοποιώντας τον ελεύθερο χρόνο τους μαζί με μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου
δημιουργούσαν έργα τα οποία έτυχαν της καλύτερης κριτικής από τον κόσμο που επισκέφθηκε εχθές την έκθεση.
Το παρών έδωσε και ο Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος που εγκαινίασε την έκθεση, ο οποίος ευχήθηκε στα παιδιά να κάνουν πάντα δημιουργική χρήση του χρόνου τους ενώ έμεινε
εντυπωσιασμένος από τα έργα τους.
Ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου κ. Αθανασιάδης στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους γονείς αλλά και τα παιδιά για την προσπάθειά τους.
Ο διευθυντής του 4ου δημοτικού κ. Σαράφογλου συνεχάρη τόσο τους μαθητές όσο και τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για την προσπάθεια αυτή.
Οι μικροί καλλιτέχνες ζήτησαν από τον Μητροπολίτη μας να υπογράψει στο βιβλίο επισκεπτών πράγμα το οποίο ο ίδιος έκανε με μεγάλη χαρά.
Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή και σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή για το κοινό από τις 10:00 έως τις 13:00 και από τις 19:00 έως 22:00 και πραγματικά αξίζει τον κόπο να την επισκεφθείτε.
sekthesi1
 sekthesi8
http://www.romfea.gr/

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.