Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Μια ευλογημένη ψυχή του Συλλόγου Μεσαγωνιατών Θήρας «Παναγιά η Επισκοπή» έφυγε, ….καλό σου ταξίδι Γιώργο…..!

Ο προορισμός της ψυχής του ανθρώπου σηματοδοτείται από τα πεπραγμένα της παρούσας ζωής για την αιωνιότητά μας. 
Ανάλογη εικόνα έχουμε και από την σημερινή αναχώρηση του πολυαγαπημένου μας, Γεωργίου Βαμβακούση, αρεστό πρόσωπο στην τοπική μας κοινωνία και επιτίμου Προέδρου του Συλλόγου Μεσαγωνιατών Θήρας «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΕΠΙΣΚΟΠΗ».
Όσοι το γνώρισαν, θα έχουν πολλά καλά να πουν και να θυμούνται ανάλογα και ευχάριστα γεγονότα απ΄ αυτόν.
Πάντα προσέφερε κάτι παραπάνω από τις δυνάμεις του, ακόμη δε περισσότερο, με την ιδιαίτερη παθολογική αγάπη  που είχε στον Σύλλογο των Μεσαγωνιατών Θήρας «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΕΠΙΣΚΟΠΗ», εκεί πραγματικά γινόταν κατάθεση ψυχής τε και σώματος.
Από τον  Σύλλογο Μεσαγωνιατών Θήρας μας, έχουμε το πιο κάτω γλυκόλογο μήνυμά του, σχετικά με την αποδημία του πολυαγαπημένου μας και επίτιμου Προέδρου του αναφερόμενου Συλλόγου:  Γεώργιο Βαμβακούση.

"Έφυγε" η ψυχή του συλλόγου μας, ο ακούραστος αγωνιστής, ο άνθρωπός μας! 
Σα σήμερα 13/7/2011 , αυτήν την στιγμή που μιλάμε γεννήθηκε μια καινούρια ψυχούλα, τουλάχιστον έτσι πιστεύω, που θα είναι τόσο γλυκιά, τόσο όμορφη, τόσο αγαθή σαν κι εκείνου του δικού μας ανθρώπου που μόλις έφυγε... Που όλοι μας τον αγαπήσατε τόσο και που θα τον αγαπάμε και θα το λατρεύουμε! Ήταν ο άνθρωπός μας... Εκείνος κάτι περισσότερο από υπέροχος άνθρωπος πάντα προσέφερε σε όλους μας! Και για αυτό είμαστε πεπεισμένοι ότι η νέα καρδούλα ανθρώπου που μόλις γεννήθηκε θα ναι τόσο γλυκιά όσο εκείνου, τόσο τιμημένη και τόσο άξια για μια ζωή... Σαν εκείνης του προέδρου μας, του επίτιμου προέδρου μας που τόσο καλοπροαίρετο χαμογελαστό ευχάριστο γλυκό τίμιο άνθρωπο δεν γνωρίσαμε! Πολύ πολύ πολύ πολύ  (μέχρι εκεί που κουράζεται το χέρι να γράφει πολύ και παραπάνω) αγαπημένε μας άνθρωπε, συντοπίτη, πρόεδρε, επίτιμε, άξιε, τίμιε, γλυκέ Γεώργιε Βαμβακούση σε χαιρετούμε, σκύβοντας για λίγο το κεφάλι από την απέραντη τιμή μας. Και μην ξεχνάς θα σε θυμόμαστε πάντα θα σε αγαπάμε για πάντα αναλλοίωτο και άφθαρτο διαμάντι του χωριού μας, του νησιού μας, της καρδιάς και της ψυχής μας!


(Ευχαριστούμε το Σύλλογο Μεσαγωνιατών Θήρας για το μήνυμα που μας έστειλε)

Εμείς με την σειρά μας ευχόμαστε στον αγαπημένο μας Γιώργο, να έχει  καλό ταξίδι στην αιωνιότητα!

Τα λάθη είναι πολλά όπου η αγάπη είναι λίγη. Εκεί που η αγάπη περισσεύει τα λάθη εξαφανίζονται!

Ανακοίνωση των διαχειριστών της ιστοσελίδας μας

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν απηχούν κατ' ανάγκη και τις απόψεις των διαχειριστών.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τα site και blog που μνημονεύονται ή από google search ή από άλλες πηγές και ανήκουν αποκλειστικά στους δημιουργούς τους.
Τα αποσπάσματα video που δημοσιεύονται προέρχονται από άλλα site τα οποία και αναφέρονται (σαν Πηγή) ή περιέχουν το λογότυπο τους.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος/α θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση του Blog, καλείται να επικοινωνήσει στο atladidas@gmail.com προς αποκατάσταση του θέματος.